Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

ναι ναι ναι,το ξερω,χαθηκα,αλλα δεν μπορω χωρις εσας!

τα λέει και ο τίτλος,χάθηκα,αλλα δεν μπορώ μακρυά σας τελικά!!!!!δυσκολευομαι να προσαρμοστω και στον χειμώνα....(ναι,νοεμβριος,χειμωνιασε,αλλα εγω ακομα με κοντομάνικο κυκλοφορώ!)
αφου έλειψα τόσο καιρό,πρέπει να μου πειτε τα νέα σας!!!ολα καλα;ολοι καλα;τι τελεις δημιουργελις φτιαχνετε αυτον τον καιρο;;;;;;;; να καλοσωρίσω και τους νέους αναγνώστες μου!!με τιμάτε πραγματικά που έρχεστε στο σπιτάκι μου να δειτε τι κανω!!!!χμ.....τώρα πρεπει να σας αποζημειωσω που ελειπα τοσο ε;χμ...για να δω,για ναδω.....
αντε καλα,δεν θα σας κρατησω αλο σε αγωνια,δεν μου αρεσει να πολυλογω βλεπετε! (χαχαχαχ)
εκανα λοιπόν με τα χεράκια μου όλα οσα θα δείτε,μεγάαααααλες κατασκευες!!!!πολύ χρόνος αλλα και κούραση!!!!μου αρέσει όμως!!!!και θα συνεχισω για οσο μπορω ακομα να φτιαχνω πράγματα!τι ελεγα; α ναι!!!οι κατασκευες,οριστε,παρουσιάζοντε παρακάτω!!


ξυλινη περίφραξη!!!!!ο καιρος ομως την αφησε μισοβαμένη!!!!


σκεπή!!!!ω ναι!!!εκανα σκεπη!!!!πλεον δε περνανε νερα στην αποθηκουλα μου!!!!
και τέλος είχα τα γενέθλια του κανακάρη μου!!!!εκανα λοιπόν.....πινάτα!!!!!οι αλλες κατασκευες στο επομενο ποστ!μην σας κουράσω κίολας!!!


τα παιδιά παντως το καταχαρηκαν!!!επαιξαν,ετρεξαν και γέλασαν με την ψυχη τους!!!!!οσο για την πινατα....δεν θα ελεγα οτι ειχε καλη τυχη!!!χαχαχαχαχχ σας φιλώ μεχρι την επόμενη φορα!!!!




5 σχόλια:

  1. Να τον χαίρεσαι καλή μου τον γιόκα σου! ξέρεις ίσως χρειαστώ βοήθεια για την σκεπή μου, θα σε έχω υπ' οψι μου!!!φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλώς σε βρήκα!! καλή αρχή σε ό,τι κάνεις!! και η πινάτα που έχει μέσα δωράκια και γλυφιτζουράκια, είναι καταπληκτικό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να χαίρεσαι τον γιοκα σου!
    Είπαμε να κάνουμε κατασκευές οχι και ολόκληρο σπίτι!!!! Φιλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΦΙΛΙΤΣΑ!!!!!!!!!!
    ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟΚΑ ΣΟΥ!!!!!
    ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΟΥ!!!!!!!!
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!!!!!!!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή