Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

1 βραβειο,1 ροδελα ξυλου,1 ποτιρι και μια καινουρια φιλη!

Καλα παιζει να ειμαι και η χειροτερη μπλογκερ που υπηρξε ποτε!!!οι αναρτησεις μου εχουν γινει πολυ μα πολυ αραιες!!!με λιγα λογια οτι θυμαμαι χαιρομαι!!!ασε που δεν εχω μαθει ακομα πως λειτουργει κανονικα ενα μπλογκ!
Και μου αξιζει μπορω να πω ενα βραβειο χειροτερου μπλογκερ!!!επειδη δεν νομιζω ομως να υπαρχει κατι τετοιο...εφτιαξα εγω ενα χιουμοριστικο για ολους μας!!!!!
Μου το αφιερώνω πρώτα σε μένα και μετα σε όλους εσάς που νομιζετε οτι ειστε οι χειροτεροι μπλογκερ!!!


παμε παρακατω!
μια ροδελα ξυλου...πεταμενη και βρεγμενη...μα τι κριμα..δεν πρεπει να μεινει εκει εξω!
κατι πρεπει να γινει!!!δεν θα την αφηνα εξω ετσι ολομοναχη!
αφου την μαζεψα,την καθαρισα και την στεγνωσα,ειπα να της βαλω τα καλα της!
η συνεχεια γνωστη...μπογιες,πινελα....
και να την τωρα καμαρωνει στο ραφακι της!!!




  
και ναι,ειμαι πολυ κακη ζωγράφος!!!
αφου ειπιαμε και το κρασακι μας την πρωτομαγια,λεμε,δεν σπαμε κανα ποτιρι να γλεντησουμε;;;;ε,και το σπασαμε.....λιγη κολα βοηθισε ομως,δεν θα μπορουσα να το πεταξω...
κορδελες,κοχυλια και κολα φτιαξαν ενα ακρως καλοκαιρινο ποτιρακι!!!ιδου!

σειρα εχει τωρα μια καινουρια φιλη!!!!

να σας γνωρισω την καλη μου ''Ελπινικη''

η καημενη δεν ειχε καποια φιλη εδω και 15 χρονια!!!!!!!!
περιμενε καρτερικα να βρει μια να της κανει παρεα!!!!
ειναι ολοκληρη  μαζι με το ντουλαπακι οπου κλεινει.
ξοδεψα πανω απο 2 μερες μεχρι να την συνεφερω!μετα το σερβις ομως και το γυαλισμα μπορω να πω πλεον με περιφανεια πως γουργουριζει σαν γατακι!!
τωρα μενει να μαθω να ραβω κιολας!!

μην σας κουράζω αλλο ομως,φευγω τρεχοντας να ετοιμασω κατι που το ειχα παιδικο ονειρο αλλα δεν ειχα την ευκαιρια ποτε να το εχω!!!φιλια!!

9 σχόλια:

  1. ΔΕΝ είσαι η χειρότερη blogger...
    ΔΕΝ ζωγραφίζεις απαίσια...
    Και αφού πάντα έχεις θέληση για να μάθεις νέα πράγματα κ' προσπαθείς για το καλύτερο, τότε σου αξίζουν τα καλύτερα!!!
    Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα Φυλλίτσα!!!Πάρα πολύ ωραία η μετατροπή της ροδέλα ξύλου που έκανες και μ' αρέσει πολύ η ζωγραφιά που έκανες!!Το ποτηράκι έγινε τέλειο με τις κορδέλες και τα κοχυλάκια του, μήπως έπρεπε να σπάσει πρώτα, για να φανεί η ξεχωριστή ομορφιά του?Η Ελπινίκη σου με ταξιδεύει χρόνια πίσω στης μητέρας μου την παλιά αλλά αθάνατη μηχανή!Αν αποφασίσεις να μάθεις πιστεύω ότι θα σε υπηρετήσει μια χαρά!!!Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε ευχαριστω παρα πολυ!!!!μαλλον θα αρχισω να σπαω πραγματα!χαχαχαχ,φιλια!!!!

      Διαγραφή
  3. Μα τι είναι αυτά που λες δεν ζωγραφίζεις απαίσια αυτη η ροδέλα ξύλου είναι τέλεια.Αλλά και τα υπόλοιπα είναι εξαίσια.http://nailsartgr.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλώς τη, τη γειτόνισσα με τα ωραία της!!! Χαρά μου να τα λέμε!!! Τι μηχανή ποιος σου την έκανε σέρβις; έχω κι εγώ της γιαγιά μου και κάποιον περιμένει κι εκείνη την καημένη!!! Σε φιλώ κοριτσάκι μου, καλή εβδομάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλη εβδομαδα κικη μου!!!!την μηχανη την εκανα εγω σερβις!!!!στο γιουτουμπ εχει βιντεο κ μπορεις να την κανεις μονη σου χωρις να πληρωσεις τα μαλλιοκεφαλα σου!!!!απλα χρειαζεσαι λαδακι μηχανης ραπτομηχανης,απο πτολεμαιδα το προμηθευτικα,και παστα μεταλλων!φιλια πολλα!!

      Διαγραφή
  5. Γεια σου Φιλίτσα και καλώς σε βρήκα! Το ξύλο σου είναι υπέροχο! Το λάτρεψα! Δεν μπορώ να σε καταλάβω που λες ότι είσαι κακή ζωγράφος. Μήπως εννοούσες καλή και μπέρδεψες τα γράμματα στο πληκτρολόγιο? Και το ποτηράκι σου είναι πολύ όμορφο και καλοκαιρινό και η Ελπινίκη σου περιποιημένη. Πολλά φιλούθκια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή